Ne-am întors Acasă, locul de unde izvorăște viața și bucuria de o trăi. Am început să construim, pe malul lacului Bicaz, la poalele Ceahlăului, o oază de omenie și stare de bine. Am avut noroc să fim primiți de Apă, Aer și Pământ și le mulțumim aducându-le mai aproape de noi toți, cu pasiune și dragoste de frumos. 

Vă putem plimba cu barca, tot felul de ghidușii gonflabile (da, da, avem și banană), SUP-uri, parașute și alte nebunii care să vă ducă atât pe apă, cât și în aer sau pe cărări de munte. Vă vom povesti năzdrăvănii pe care doar Creangă, cu geniul lui, a mai putut să le pună în cuvinte. Împreună, ne reconectăm cu noi înșine și cu lumea din care venim și care ne înconjoară. 

Club Nautic Ceahlău s-a născut din pasiune. Din pasiunea pentru natura virgină a tărâmului încărcat de povești și spirit de la poalele Ceahlăului și de pe malul Bicazului. Din pasiunea pentru oameni cu zâmbete calde și suflete pregătite să primească istoriile locului. Din pasiunea alunecării pe apă, ajutați de vâsle sau de caii blânzi ai motorului de barcă. Din pasiunea pentru bucuria copiilor la întâlnirea cu jocurile acvatice și cu drumețiile montane. 

Club Nautic Ceahlău este o mică afacere de familie, începută în 2017 și construită de la zero pe malul lacului Bicaz. Fiecare detaliu este rezultatul orelor petrecute de familie și prieteni pentru găsirea celor mai bune soluții de a putea aduce frumosul în sufletul vizitatorilor noștri, fie adulți sau copii. Am dat tot ceea ce am avut noi mai bun pentru a vă întâmpina cu siguranță maximă, construind cu atenție, pricepere și vigoare pontoanele pe care le putem atât ancora, cât și deplasa pe suprafața lacului, în timp ce suntem recunoscători membrelor de bază ale echipei noastre, care dau delicatețe și căldură întregii atmosfere. 

Vă așteptăm cu inima deschisă și ne puteți scrie pentru programări, cursuri, orice alte detalii sau evenimente private. Găsiți o parte dintre activitățile noastre aici

Să vă fie bine și frumos!